fredag 12 december 2008

För i helvete!

OKEJ! NU är Elfrida arg, nu är Elfrida så jävla förbannad att hon snart flyger upp i luften och sprängs som en ballong som utsätts för alldeles för hårt tryck. Alldeles för långt upp i luften! Kors i taket så förbannad jag är!

Sitter och kollar på det här jävla MTV nu, och det där jävla programmet My Super Sweet 16 som handlar om bortskämda snorungar med alldeles för mycket pengar och alldeles för rika föräldrar. De jävla snorungarna fick nyss smycken för över 200.000 dollar!

Varför finns det sådana människor? Fattar de inte själva hur otroligt jävla blåsta de är? De köper bilar, hyr stora jävla toklokaler för att få plats med så många människor de kan, som de inte ens känner eller har några band till, för att fira sin 16-årsdag. Folk som de bara bjudit in, för att få status, ses som några jävla kändisar när de inte är mer än vanliga tjejer (okej... vanliga, bortskämda jävla fjortisar!). Hyr in artister, svindyra rätt stora artister.

Var kommer alla pengar ifrån? Fan! Att inte människan har förstått än att pengar inte behövs till sådana onödiga engagemang, för det är just vad de är. Där pengar behövs är knappast vid dessa tillfällen, nej, de behövs till så mycket annat.

Var fan är världen på väg egentligen? AHHHHHHHHHHHHHHHH!

Inga kommentarer: